Web Analytics Made Easy - Statcounter

خاماچی گفت: توزیع نقشه بین گردشگران نوروزی حرکت خوبی بود اما متاسفانه‌ در تدوین نقشه‌ها ضعیف عمل کردند و ما نام محلات قدیمی تبریز را نمی‌دیدیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،بهروز خاماچی در گفت‌‌وگو با خبرنگار گروه اجتماعی آناج با بیان اینکه شهرداری تبریز در راستای استقبال از مسافران نوروزی خدمات ویژه‌ای ارائه داد، اظهار داشت: به خاطر چادرهای عشایری وغرفه‌‌هایی که به صورت رایگان در برخی اماکن برپا کرده بودند و تاکسی‌‌های «ازمن بپرس» مستقر در برخی مناطق، گردشگران تبریز را بارضایت‌مندی ترک کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به این سوال که آیا ابتکارات جدیدی برای استقبال از مسافران نوروزی صورت گرفته بود، خاطرنشان ساخت: به نظرم تنها تغییری که وجود داشت در نوع برخورد با مسافران و نقشه‌های از قبل تهیه شده، بود؛ البته نقشه ایراداتی هم داشت و به نظرم مسئول تهیه نقشه‌ها با مناطق قدیمی تبریز آشنا نبود چراکهبسیاری از محله‌های قدیمی تبریز مانند کوی امیرخیز یا چرنداب در نقشه دیده نمی‌شدندو در عوض محله‌هایی که حتی قدمت بیست ساله هم ندارند، نام‌شان به چشم می‌خورد.

دبیر کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تبریز در پاسخ به این سوال که آیا با این میزان حجم ورود مسافر در تعطیلات نوروزی، می‌توان به جذب گردشگر در تبریز 2018 امیدوار بود، تصریح کرد: مسافرانی که پس از تعطیلات تبریز را ترک می‌کنند سفیران ما در دیگر شهرها محسوب می‌شوند و با توجه به برخورد و میزان امکانات موجود در شهر، دوستان و آشنایان خود را برای سفر به تبریز تشویق خواهند کرد.

وی اذعان داشت: برخورد و رفتار مردم و به ویژه اصناف در این ایام با مسافران وگردشگران بسیار عالی بود و با توجه به تابلوهای نصب شده در سطح شهر و معرفی مناطق مختلف تبریز مسافران به راحتی به مکان‌های دیدنی مختلف دسترسی داشتند.

این جغرافیاشناس مطرح یادداشت‌های مسافران در اماکن دیدنی راحاکی از رضایت کامل مسافران دانست و عنوان کرد: تبریز یک چهارراه بین المللی است و مانند یک شاهراه برای مسافران به شمار می‌رود تا از تبریز به اروپا، عراق و قلب ایران دسترسی پیدا کنند.

عضو شورای شهر تبریز در مورد عدم استقبال گردشگران خارجی از تبریز هم اظهار داشت: از سازمان گردشگری کشورگله‌مندیم چراکه تبلیغات اندکی برای آذربایجان و شهر تبریز می‌بینیم ود ر این مورد صدا وسیما هم بسیار ضعیف عمل کرده است.

وی افزود: با وجود برنامه‌های متعدد مانندایران را بشناسیم که به معرفی تمام شهرهای ایران می‌پردازد، هیچ برنامه‌ای از آذربایجان نمی‌بینیم؛ این درحالیست که در هیچ کجای دنیا و ایران مانند مقبرة الشعرای تبریز آرامگاه 460 شاعر وعارف بزرگ در یک جا وجود ندارد.

خاماچی در پایان اعلام کرد: تبریز شهر اولین‌ها است اما متاسفانه چیزی که هم اکنون مشاهده می‌کنیم، ضعف تبلیغات وبرنامه ریزی مناسب است و مسافرانی که از استان‌های همجوار در قالب تور گردشگری مسافرت می‌کنند، از تبریز عبور کرده و به شهرهای دیگر می‌روند.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۰۳۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی

فرماندار شهرستان گرمی از تخصیص اعتبارات لازم در حوزه میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری شهرستان گرمی خبرداد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسین مولایی در نشست با مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اظهار کرد: حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جزو اولویت‌های اول در شهرستان گرمی است و در سال‌های اخیر اعتبارات قابل توجهی را به این حوزه تخصیص داده‌ایم.

حسین مولایی افزود: امسال نیز در چند حوزه از جمله کاوش محوطه دیگه‌ور، برگزاری جشنواره‌ها و معرفی قابلیت‌ها، آموزش صنایع‌دستی، موزه گرمی و جاده‌های گردشگری اعتبارات لازم را برای حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اختصاص می‌دهیم.

دریاچه گیلارلو ظرفیت مهمی برای گردشگری شهرستان گرمی است

در ادامه این نشست حسن محمدی ادیب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: دریاچه گیلارلو در شهرستان گرمی ظرفیت مهمی برای گردشگری این منطقه است و با همکاری فرمانداری شهرستان و سایر نهادهای مرتبط می‌بایست یک جشنواره برای این منطقه تعریف شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: جشنواره‌ها نقش مهمی در دیده شدن و جذب سرمایه‌گذار برای منطقه دارند و لازم است که در شهرستان گرمی نیز جشنواره‌هایی برای معرفی ظرفیت‌های منطقه تعریف کنیم.

وی تاکید کرد: همچنین لازم است برای آموزش صنایع‌دستی، تولید محتوا برای معرفی ظرفیت‌ها و کاوش محوطه تپه دیگه‌ور نیز از اعتبارات شهرستانی اختصاص پیدا کند تا بتوانیم اقدامات مهمی را در این شهرستان انجام دهیم.

کد خبر 750878

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • دستگیری ۳ حفار غیر مجاز در شهرستان آمل
  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد