Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نقشه تبریز نشان می دهد که این شهر یکی از مهمترین و بزرگترین شهرهای ایران به شمار می رود  و مرکز استان آذربایجان شرقی است. پس از شهرهای تهران و مشهد می توان گفت تبریز قطب صنعتی شمال غرب منطقه است. در زمان حکومت صفویان تبریز به عنوان پایتخت، یکی از چهار شهر بزرگ جهان شناخته شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس آخرین آمار انجام شده جمعیت این شهر بالغ بر 2 میلیون نفر است. آثار زیبای تاریخی، مانند بازار سرپوشیده، مکان های گردشگری طبیعی جاذبه توریستی زیادی برای تبریز به شمار می رود. آب و هوای خنک در دل گرمای تابستان وسوسه سفر به شهر ترک زبان را دو چندان می کند. زندگی در شهر تبریز همانند سایر کلان شهرها مستلزم آشنایی با کوچه پس کوچه های تاریخی آن است. با پیشرفت تکنولوژی چنین شناختی دور از دسترس نیست و به راحتی می توان آدرس ، سازمان یا مرکز خرید مورد نظر را جستجو نمود. اگر قصد سفر دارید حتما "نقشه تبریز" را تهیه کنید تا بتوانید در کمترین زمان بهترین سفر را برای خود رقم بزنید. بدین منظور با ما همراه باشید تا شما را با نقشه تبریز، نقشه خیابان ها، نقشه بازار تاریخی تبریز و زیبای آن آشنا کنیم.

نقشه تبریز به صورت آنلاین

ترافیک و شلوغ بودن خیابان های شهرهای بزرگ یکی از معضلات زندگی در این مراکز است. داشتن اطلاعات کافی از مسیرهای مهم و اصلی کمک بزرگی می تواند باشد برای آن دسته از افرادی که قصد دارند، در کوتاه ترین زمان ممکن به کارهای روزمره خود برسند. یکی از مهم ترین کاربردهای نقشه یافتن مسیرهای مورد نظر در بهترین حالت ممکن است. فرض کنید یک مصاحبه کاری مهم دارید و لازم است مسیر طولانی را طی کنید تا به مقصد مورد نظر برسید. دانستن اینکه کدام مسیر بهترین است؟ با توجه به اینکه چه وسیله نقلیه ای در اختیار دارید، زمان برایتان حائز اهمیت است و فاکتور های مهم دیگر.... نقشه تبریز شما را همراهی می کند تا در زمان خود صرف جویی و نگران دیر رسیدن نباشید. تنها ابزار لازم داشتن گوشی موبایل اندروید و دسترسی به شبکه اینترنت است. بدون اینکه نرم افزار خاصی نیاز داشته باشید به آسانی می توانید نقشه تبریز را به صورت آنلاین نگاه کنید.

نقشه تبریز با کیفیت بالا

برای تحقق این امر بهتر است راه های ارتباطی مهم را یاد بگیریم تا بتوانیم در اسرع وقت کوتاه ترین مسیر ممکن را انتخاب کنیم.

1- نقشه تبریز در قالب فایل PDF

راحت ترین گزینه ممکن برای دسترسی به نقشه تبریز استفاده از فایل پی دی اف است. می توان با کوچکترین جزئیات ممکن به آدرس مورد نظر دسترسی داشته باشید. این فایل به صورت پی دی اف در اختیار کاربران با جزئیات بسیار عالی قرار دارد.

با استفاده از این فایل به راحتی می توانید:

خیابان، کوچه های مهم و قدیمی، محدوده های ضروری مورد نیاز را پیدا کنید. این نقشه فهرست اماکن اداری مهم از جمله مکان های تاریخی، عمارت شهرداری های مناطق مختلف، آموزش و پرورش، بهزیستی، پارک ها، مراکز درمانی و بیمارستان ها، مراکز تفریحی را تفکیک شده در اختیار شما قرار می دهد. دانلود نقشه pdf تبریز  دانلود نقشه pdf تبریز

 

2- نقشه تبریز برای گوشی های اندروید

پیشرفت تکنولوژی امکانات متنوعی برای کاربران ارائه می دهد. با دانلود نقشه تبریز برای اندروید  امکانات زیر را در اختیار بگیرید: 

بعد از نصب این برنامه در گوشی موبایل خود دیگر نیازی به وجود اینترنت نیست با تایپ اسامی اماکن و مراکز مورد نظر به راحتی می توانید به مکان مورد نظر دسترسی پیدا کنید اماکن براساس نوع کاربری دسته بندی شده است مانند مراکز تفرحی، درمانی، تاریخی و ... تمامی جستجوها در حافظه نرم افزار موجود است بزرگنمایی نقشه با همراه جزئیات دقیق و ضروری نقشه به راحتی در جهات مختلف قابلیت چرخش دارد استفاده از مکان نمای GPS بدون نیاز با اینترنت 3- گوگل مپ google maps

اگر به اینترنت دسترسی دارید می توانید نقشه تبریز را تهیه کنید. برای این منظور باید برنامه نقشه گوگل را در گوشی اندروید نصب نمایید. حال با جستجوی شهر مورد نظر، نقشه آن را با جزئیات کامل در درسترس شماست. در گوگل مپ نسبت به نقشه های موجود در سایت های رسمی شهر تبریز به جزئیات اشاره چندانی نشده است. اگر دنبال خیابان ها و مراکز مهم هستید گوگل مپ به داد شما خواهد رسید ولی اگر جزئیات دقیق را می خواهید حتما سایر روش ها را امتحان کنید.

5- نقشه خیابان های تبریز

برای دسترسی به خیابان ها و کوچه های مهم، مراکز تفریحی و تاریخی شما می توانید از  فایل های زیر بهره ببرید. 

نقشه بازار تبریز

از قرن سوم هجری هسته اولیه بازار تبریز شکل گرفت و با گذشت زمان به مرکز تجاری سیاسی تبدیل شد. در قرن نهم هجری بازار تبریز به عنوان مرکز تداوم حیات تجاری منطقه نقش مهمی ایفا کرده است. معماری سنتی و قدیمی بازار تبریز شامل راه های ارتباطی، چهار سوق ها، کاروانسراها، تیمچه ها و راسته ها است و استخوان بندی اصلی آن را تشکیل می دهد. بافت قدیمی بازار تبریز نشان از اقتدار تجارت منطقه در زمان های گذشته می دهد. مجموعه بازار تبریز به عنوان دوازدهمین اثر کشور در فهرست آثار جهانی یونسکو ثبت شد. بازار تبریز به عنوان کاملترین بازار ایران، در مرکز بافت تاریخی شهر تبریز قرار گرفته است و در رده کامل ترین بازارها هم چنان پا برجا بوده و فعالیت در آن حاکم است. برای آشنایی با بازار بزرگ و تاریخی تبریز می توانید از  نقشه بازار تبریز استفاده کنید. 

 شهر تبریز است و جان قربان جانان می کند، حتما به شهر زیبای تبریز سری بزنید و با داشتن نقشه تبریز و نقشه بازار زیبای آن از لحظه لحظه سفر خود لذت ببرید.

 

انتهای پيام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نقشه نقشه تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۴۴۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درختانی که از داخل ساختمان عبور کردند

همشهری آنلاین،فرخنده رفائی:جنجال قطع درخت یا هنر حفظ درخت؟ درحالی‌که جوسازی‌ علیه مدیریت شهری تهران در رابطه با قطع درختان پارک‌های پایتخت برای اجرای پروژه‌های عمرانی طی یک ‌ماه و نیم گذشته بی‌وقفه ادامه داشته، موارد متعددی از طرح‌های شهری اجرا شده در سال‌های اخیر را می‌توان نام برد که در آنها حفظ حتی یک اصله درخت که در نقشه طرح قرار گرفته، دغدغه شهرداری بوده و به‌گونه‌ای اجرا شده که درخت به بخشی از پروژه تبدیل شود.

در موارد دیگر نیز اگر امکان کار با حفظ درخت فراهم نبوده، اصل بر جابه‌جایی درختان قرار گرفته تا فضای سبز نه چندان گسترده پایتخت از هیچ‌یک از فرزندان خود محروم نشود. در این گزارش نگاهی داریم به ۲ مورد از پروژه‌هایی که با حفظ درخت در دل آن، ادامه یافته یا به بهره‌برداری رسیده‌اند.


درخت ایستگاه مترو بهار شیراز

یکی از شاخص‌ترین پروژه‌های شهری تهران که به‌دلیل حفظ درختی در دل آن به شهرت رسید، ایستگاه مترو بهار شیراز است. این ایستگاه، که یکی از ایستگاه‌های خط ۶ متروی تهران است و در تقاطع خیابان شریعتی و بهار شیراز در منطقه ۷شهرداری قرار دارد اسفند سال گذشته به بهره‌برداری رسید، اما حتی پیش از بهره‌برداری نیز نکته‌ای در عکس‌های منتشر شده از این پروژه به چشم می‌خورد که برای دوستداران محیط‌زیست جالب توجه بود.

این عکس‌ها، درختی کهنسال و بلند را نشان می‌داد که تاج آن از سقف مجموعه سر بر آورده بود و کارگران در حریم یک متری آن مراحل پایانی پروژه را انجام می‌دادند. تنه این درخت زیبا در حال حاضر در ورودی ایستگاه بهار شیراز خودنمایی می‌کند و به یکی از جذابیت‌های بصری این ایستگاه تبدیل شده است. این اقدام شهرداری مورد استقبال زیادی از سوی مردم نیز قرار گرفت و عکس‌های آن در سایت‌های خبری و فضای مجازی به‌صورت گسترده دست به‌دست شد.

باغ فردوس و چنار ۸۰ساله

چنار کهنسال باغ فردوس در منطقه یک شهرداری، دیگر درخت کهنسال و باارزشی است که درست در وسط نقشه یک پروژه عمرانی قرار گرفته بود و با تلاش و تمهید زیبای شهرداری این منطقه نه‌تنها قطع یا جابه‌جا نشد، بلکه در دل نقشه طرح جای گرفت.

داستان این بود که محله باغ فردوس به‌عنوان یکی از محله‌های فرهنگی منطقه یک، از داشتن محلی برای اجرای فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی محروم بود و درخواست‌های اهالی موجب شد شهرداری ساختمانی را در بوستان قلمستان که محل اسکان کارگران بود برای ساخت سرا درنظر بگیرد.

قرار شد این ساختمان تخریب و سرای محله باغ فردوس به مساحت ۱.۵۵۰مترمربع در ۵ طبقه با امکاناتی شامل کتابخانه، سالن آمفی‌تئاتر، کلاس و کارگاه‌های آموزشی ساخته شود، اما ساخت این ساختمان یک حاشیه داشت و آن این بود که چنار ۸۰ساله این باغ با ۲متر پهنای بن، در وسط نقشه ا طرح جا خوش کرده بود. به نظر می‌رسید برای ساخت بنا لازم است این درخت کهن قطع یا جابه‌جا شود، اما پیمانکار مجموعه، نقشه را طوری طراحی کرد که چنار قدیمی در دل بنا حفظ شود.

به‌گفته سرپرست کارگاه اجرایی این طرح، در تمام مراحل، از گودبرداری تا ساخت، اطراف درخت به ابعاد ۴ در ۵ مترمربع فضایی درنظر گرفته شد تا صدمه‌ای به ریشه این درخت وارد نشود و امروز درحالی‌که کار فونداسیون و سقف طبقه سوم این ساختمان به پایان رسیده، جوانه‌های بهاری این درخت از سلامت آن حکایت دارد.

به‌نظر می‌رسد تاج زیبای این چنار ۲۲متری تا طبقه پنجم این بنا کشیده شود و زیبایی این ساختمان را چندبرابر کند. این درخت زیبا امروز در دل ساختمان خودنمایی می‌کند و تلفیق و همزیستی مسالمت‌آمیز معماری و محیط‌زیست را به رخ می‌کشد.

کد خبر 849516 برچسب‌ها فضای سبز شهرداری

دیگر خبرها

  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • تغییرات گوگل مپس برای گوشی‌های اندرویدی از راه می‌رسد
  • اتمام مرحله اجرای نقشه مسیر فیبرنوری در شهرکرد
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • درختانی که از داخل ساختمان عبور کردند
  • چگونه واگن اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • بازار انتخابات در تبریز داغ شد/ اوج هیجان در ستادهای تبلیغاتی
  • کدام محصول غذایی در بازار ایران سمی است؟