Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی شهردار تبریز بر لزوم تولید و تامین دام در کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز تاکید کرد و گفت: با اقداماتی همچون واردات دام از کشورهای مجاور می‌توان نقشی فراتر از کشتار دام در مجموعه کشتارگاه ایفا کرد.

یعقوب هوشیار در بازدید از سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز اظهار کرد: شهرداری تبریز می‌تواند در این زمینه ورود کرده و در تولید دام نیز اقداماتی انجام دهد چرا که محل ذخیره‌سازی و نگهداری نیز در کشتارگاه موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین می‌توان با سرمایه‌گذاری و سهامداری روی چند دامدار کلان، سهام آنها به نام شهرداری تبریز باشد.

وی با قدردانی از کارکنان سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز گفت: در خصوص تنظیم بازار باید سازمان میادین با کشتارگاه پای کار باشد تا تنظیم قیمت بازار داشته و در عرضه گوشت نیز دخیل باشیم.

شهردار تبریز ادامه داد: با خریداری دام و تعیین نرخ و عرضه مستقیم گوشت، تعادل بازار نیز تامین می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با خرید ۱۰ درصد دام و عرضه مستقیم گوشت در چند نقطه از شهر با ۳۰ درصد پایین تر از نرخ بازار می توان در رفع بسیاری از مشکلات و دغدغه‌های شهروندان گام مثبتی برداشت.

وی با تاکید بر آمادگی شهرداری تبریز برای راه اندازی سامانه بسته بندی گوشت، خاطرنشان کرد: این اقدامات مستلزم برنامه و نقشه اجرایی است و باید خلاقیت و قابلیت اجرایی داشته باشد.

هوشیار همچینن گفت: در خصوص ضرورت بهره‌مندی از دام های شناسنامه‌دار باید اطلاع رسانی وسیع تری داشته باشیم و از طریق سامانه اطلاع رسانی به مرور زمان شهروندان از این موارد اطلاع یابند.

وی خواستار ارائه نقشه جامع و اجرایی زمانبندی از سوی سازمان کشتارگاه شد و افزود: تا یک ماه آینده این نقشه با موارد اجرایی و توام با الزامات قانونی باید ارائه شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، به گفته وی، دورنمای سازمان باید مشخص شده و جایگاه و نقطه هدف برای دو سال آینده نیز تعیین شود.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرداری تبریز شهردار تبریز شهرداری تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۱۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم گفت: شهرداری قم در نظر دارد، صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان را به منظور تحقق شعار سال تشکیل دهد.

علی رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: دو مجتمع سرمایه گذاری با کاربری مسکونی – تجاری سال ۱۴۰۲ تکمیل شد که یکی در بلوار پیامبر اعظم (ص) و یکی دیگر در بلوار غدیر است.

وی افزود: برای سال ۱۴۰۳ نیز دو مجتمع یکی در بلوار پیامبر اعظم (ص) و یکی در بلوار امام رضا (ع) در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم خاطرنشان کرد: امید است که سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم با توجه به شعار سال که رهبر انقلاب انتخاب کردند بتواند در تولید مسکن مشارکت داشته باشد.

رمضانی تصریح کرد سازمان در بلوار امام رضا (ع) و در یک مجموعه ۲۰۰ واحدی شراکت دارد و مجتمع‌هایی که در بلوار پیامبر اعظم (ص) است هرکدام ۱۰۰ واحد را شامل می‌شوند.

وی گفت: ۶ بلوک دیگر در مجموعه ۴۸ هکتاری پردیسان وجود دارد که برای سال ۱۴۰۳ جذب سرمایه گذار انجام می‌شود.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم عنوان کرد: در سایت ۴۸ هکتاری بر اساس نقشه‌ها و ابعاد، هرکدام از زمین‌ها حداقل ۷۰ یا ۸۰ واحد محصول خواهند داشت و نیاز پردیسان برای واحدهای تجاری را تأمین می‌کند.

رمضانی تاکید کرد: سال گذشته یک بلوک در بلوار پیامبر اعظم (ص) به مجموعه‌های فرهنگی در قالب موزه دین و زندگی تحویل داده شد و این مجموعه هم اکنون در حال گرفتن پروانه و تأیید نقشه‌هایش است.

وی گفت: در خصوص مجموعه‌های ورزشی، مجموعه‌ای مختص بانوان آماده شده تا بتوان در بوستان نجمه آن را به بهره برداری رساند.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم با بیان اینکه سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم تصمیم دارد یک صندوق سرمایه گذاری زمین و ساختمان ایجاد کند اظهار کرد: هدف این است که مردم بتوانند در پروژه‌های شهری مانند ساخت بدنه خیابان جعفر طیار (ع) مشارکت کنند.

رمضانی اضافه کرد کرد: این اقدام یک مسیر جدید در مدیریت شهری برای استفاده از سرمایه‌های مردم و ایجاد زمینه مشارکت اقتصادی برای شهروندان است.

وی ادامه داد: این صندوق‌ها بر اساس قانون درآمد پایدار شهرداری‌ها ایجاد می‌شود و می‌تواند جذب سرمایه از اشخاص حقیقی و حقوقی داشته باشد.

کد خبر 750858

دیگر خبرها

  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • احداث ۶ شهربازی جدید در کلان‌شهر تبریز
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد